Pogledajte nove slike nadolazećeg filma Machete kills!

konj

Nakon što se ljetni hitovi ohlade počinje jesenska sezona koju smo svi čekali, a jedan film posebno-Machete kills, poznatog indie autora Roberta Rodrigueza. Film u kome su djevojke opake sigurno neće dobiti Oscara ili neku drugu veću filmsku nagradu, ali publiku već golica mašta u iščekivanju što je Rodriguez napravio za njih.

Zgodne djevojke pucaju iz mitraljeza, nabildani i opaki Danny Trejo kao naš junak, Mel Gibson kao loš momak, Charlie Sheen kao predsjednik i mnogo cameo uloga očekivanih i neočekivanih poznatih ličnosti je ono što će uljepšati naše jesenske noći. I naravno naša omiljena TV mama - Sofija Vergara, koja u filmu ne radi ono što bi trebao raditi mama - ali zato nam se baš sviđa.

I naravno imamo slike novog jesenskog hita. U prvoj vidimo opasnu Sofiju kako puca mitraljezom u seksi kombinaciji koža-visoke potpetice.

(Credit: Open Road Films)

Opaki Danni Trejo sa konopcem oko vrata!

(Credit: Open Road Films)

Antonio Banderas izgleda pomalo kao Cheech Marin!

(Credit: Open Road Films)

Film će sigurno ce biti malo opak, šašav i jeftinog izgleda, ali to je samo Rodriguezova točka gledišta i namjeravani učinak. Machete kills dolazi u kazališta 11. listopada.