Vin Diesel će glumiti...stablo?

axn-diesel-illustration-pic

Neadavno je objavljeno kako će Vin Diesel i Marvel surađivati na zajedničkom projektu i da će glumci iz Brzih i žetokih glumiti u Osvetnicima 2! Mi imamo detaljnije vijesti o toj fantastičnoj suradnji! Naime, potvrđeno je da će se Diesel pojaviti u Marvelovom svijetu, no ne onako kako smo očekivali- nadali smo se da će glumiti Visiona! Prema pisanju Deadlinea, Vin Diesel će glumiti u filmu „Guardians of the Galaxy“ a posuditi će glas Grootu, vanzemaljskom drvu.

 

Uloga je u najmanju ruku iznenađujuća, no Vin je i više nego sretan zbog nje!

„Ponekad, najbolje što možete napraviti- prema savjetu Stevena Spielberga, je prkositi očekivanjima. Pa ako svi misle jednu stvar, a vi sve okrenete i krenete prema najneobičnijem Marvelovom junaku- to je zanimljivo! A kada je nešto zanimljivo onda je i inspririrajuće!“

U Guardians of the Galaxy je riječ o Marvelovom herojskom timu koji će doći u kina u kolovozu iduće godine. U filmu će se pojaviti Zoe Saldana, Glenn Close, Karen Gillan i Benicio del Toro. Morate priznati- dobra ekipa! Kladimo se da će Osvetnicima 2 dati dobru konkurenciju!